Updates

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden over alles rond GJC Zomerkampen. Alle belangrijke (kamp)informatie wordt altijd (ook) per e-mail verstrekt.


19 sept - problemen inschrijfformulier

Beste koters en ouders/verzorgers,

-

We hebben gemerkt dat er een bug zit in het inschrijfformulier op de website. Heel erg bedankt voor het doorgeven van dit euvel. Momenteel zijn wij hard aan het werk om dit snel op te lossen. Graag zouden we u willen vragen nog heel even geduld te hebben tot dit probleem is verholpen voordat u uw kind inschrijft voor GJC Zomerkampen 2024!

-

Bedankt voor uw begrip.

14 aug - we hebben een nieuwe website!

Welkom op de gloednieuwe website van GJC Zomerkampen! Het kampjaar 2024 trappen we af met een frisse, compleet nieuwe website. Een groep vrijwilligers heeft maandenlang in hun vrije uren gewerkt aan de totstandkoming van de site. Wij zijn er alvast heel blij mee. Wat vinden jullie er van?

De komende tijd zullen wij nog regelmatig wijzigingen doorvoeren, nieuwigheden toevoegen, etc. Het zou kunnen voortkomen dat u hier hinder van ondervind. We doen er alles aan om alles zo snel mogelijk correct werkend te hebben. We vragen u hier begrip voor te hebben. Onze excuses voor eventueel ongemak.

8 aug - Verhoging van de kampprijs

Beste ouders en/of verzorgers,

van de week hebben wij een mail rondgestuurd waarin wij zijn ingegaan op de kampprijsverhoging. GJC Zomerkampen heeft altijd als doel gehad om de kampprijs zo laag mogelijk te houden, omdat wij geloven dat elk kind een geweldige week zomervakantie verdient. Dit doel hebben wij op dit moment nog steeds. Echter, door de coronacrisis en de stijgende prijzen van de afgelopen jaren, zijn wij genoodzaakt een kampprijsverhoging door te voeren. Effectief houdt dit in dat per volgend kampjaar (kampjaar 2024) de kampprijs voor een week GJC Zomerkampen €190,- bedraagt. 

-

Naast een stijging van de kampprijs zullen ook onze eigen vrijwilligers, die als leiders meegaan op kamp, een verhoogde contributie gaan betalen. Met deze stijgingen streven wij ernaar onze vereniging financieel gezond te houden en ook het voortbestaan van GJC Zomerkampen te garanderen, zodat wij nog lange tijd kinderen van twee geweldige zomerkampen kunnen voorzien. GJC Zomerkampen is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Zodoende is deze prijsstijging dan ook enkel om te compenseren voor de gestegen prijzen en niet om winst te kunnen maken. 

-

Wij snappen dat deze stijging mogelijk als belemmering gezien kan worden om opnieuw in te schrijven voor GJC Zomerkampen. Mocht u dit zo ervaren, dan vernemen wij dat graag van u en denken wij graag mee over mogelijkheden zodat uw kind volgend jaar ook kan genieten van GJC Zomerkampen. 

Vriendelijke groeten,
Bestuur GJC Zomerkampen 2023