Spaar voor GJC met jouw online aankopen

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan GJC Zomerkampen, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar GJC Zomerkampen. En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil jij GJC Zomerkampen ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van GJC Zomerkampen. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op deze pagina of door rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=13120 tegaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar je jouw onlin aankopen wilt doen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks komt. 75% van deze commissie wordt door Sponsorkliks overgemaakt naar GJC Zomerkampen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken: In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch GJC Zomerkampen weet wie er iets besteld heeft. Je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor GJC Zomerkampen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert ons dus niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van GJC Zomerkampen!Sponsor GJC Zomerkampen gratis!
Koop je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken.
Je betaalt hetzelfde en wij ontvangen een commissie bij elke transactie via SponsorKliks.
Je sponsort ons dus gratis!