Bent u ook 'TE GEK' om een bijdrage te leveren aan GJC Zomerkampen?

De invulling van de kampweek is te danken aan de vrijwillige leiders die het stuk voor stuk leuk vinden om in hun vrije tijd, naast hun vaste baan of studie, zorg te dragen voor de jaarlijkse GJC Zomerkampen. Al vanaf het begin van het jaar zijn zij bezig met het voorbereiden van allemaal leuke activiteiten voor de kampweek.


Om GJC toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk kinderen, proberen wij ieder jaar de kampprijs zo laag mogelijk te houden. De lage kampprijs is grotendeels mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Zaanstad, de eigen bijdrage van de 42 vrijwilligers en bijdragen van ouders.


Mocht u graag willen bijdragen aan een onvergetelijke week voor de kinderen, dan zou u ons enorm helpen met een (eenmalige) sponsoring in de vorm van  goederen. Ook (eenmalige) financiële bijdrage(n) worden zeer gewaardeerd. Dit kan voor u zelfs fiscaal aftrekbaar zijn! Indien gewenst kunnen wij een factuur voor u opstellen.


Om u een idee te geven wat voor goederen wij goed kunnen gebruiken hebben wij hieronder een lijst opgesteld. 


     • Voedingsmiddelen
      Schoonmaak- en hygiëne artikelen (schoonmaakmiddelen/handzeep/handgel)
     • Zonnebescherming (zonnebrandcreme/parasols)
     • Bidons of drinkflessen
     • Sportspullen (ballen/hesjes/etc)
      Knutselspullen 


Wij doen uiteraard ook graag iets voor u terug, bijvoorbeeld in de vorm van (online) naamsvermelding. De mogelijkheden bespreken wij graag met u. U kunt contact opnemen met de promotie commissie via sponsoring@gjczomerkampen.nl.


Deze sponsoren gingen u al voor: