Veel gestelde vragen

We krijgen vaak dezelfde vragen te horen van koters en ouders. Hieronder hebben wij voor jou alvast de meest gestelde vragen verzameld!

Wanneer is GJC?

De data voor GJC Zomerkampen 2024 zijn;
B-kamp: 20 juli t/m 27 juli 2024
A-kamp: 27 juli t/m 3 augustus 2024

Waar gaan we heen?

We gaan naar Kampeerboerderij De Arendshorst in Ommen! Hier komen we al jarenlang en dit is voor ons dé perfecte plek voor het leukste zomerkamp van het jaar. :)

Wat kost GJC?

Het kampgeld voor kampjaar 2024 bedraagt €190,- voor een compleet verzorgde week. Dit is dus inclusief vervoer, onderdak, eten & drinken en begeleiding.

We doen er alles aan om het GJC Zomerkampen voor iedereen toegankelijk te houden. Mocht u het kampgeld als een belemmering ervaren, dan vernemen wij dat graag van u en denken wij graag mee over de mogelijkheden om uw kind toch mee te nemen op GJC Zomerkampen.

Moet ik mijn fiets mee?

Jazeker! Met de fiets gaan we onder andere naar het stadje, doen we de fietspuzzeltocht en kom je op nog veel meer leuke plekken in en rond Ommen.

Zorg er voor vertrek voor dat je fiets in goede conditie verkeerd. Denk bijvoorbeeld aan werkende versnellingen, remmen en lichten. Ook zit er geen slinger in je wiel en heb je het kratje voorop van je fiets gehaald.

Wat eten we op kamp?

Wat we precies gaan eten, is altijd een verrassing! De keuken is maandenlang bezig om hun recepten te finetunen waardoor we ongetwijfeld gaan smullen. Mocht je dieetwensen of een allergie hebben, neem dan even contact op met de hoofdleider van je kamp zodat dit kan worden doorgegeven aan de keuken.