Inschrijven

LET OP: B-KAMP = VOL!

Wees er snel bij, want je kunt je weer inschrijven voor één van onze TE GEKKE zomerkampen! Als wij een volledig ingevuld inschrijfformulier van jou hebben ontvangen, sturen wij je binnen 2 weken een bevestiging en de factuur per e-mail. Alleen indien je deze bevestiging hebt ontvangen, sta je ingeschreven! Mocht je deze niet ontvangen hebben, bel dan even met de persoon verantwoordelijk voor de inschrijvingen. Het kampgeld dient overgemaakt te worden op de rekening van GJC (zie onderaan deze pagina) en kan niet contant worden betaald. Op het inschrijfformulier vind je alle informatie die je verder moet weten!

Let op: bij het invullen van het emailadres en telefoonnummer(s) graag de gegevens van de ouder(s) / verzorger(s) invullen. Hier sturen wij namelijk alle informatie omtrent de kampweek en de inschrijving naartoe.

Kampgeld

Het kampgeld voor GJC Zomerkampen bedraagt in kampjaar 2024 €190,-. Het kampgeld kan worden overgemaakt naar iBAN: NL36 ABNA 050.90.26.230 ter attentie van GJC Zomerkampen, onder vermelding van jouw voor- en achternaam en het kamp waar je meegaat.

Annulering

Het is niet gewenst kinderen eerder van het kamp af te halen. Mocht er tijdens het kampweek spoed zijn, dan kan er contact opgenomen worden met de desbetreffende hoofdleider van het kamp (dit dient gecommuniceerd te worden voordat we op kamp gaan!)

Privacy statement

U bent verplicht om akkoord te gaan met onze privacy statement. Deze kunt u lezen door hier te klikken.

Annulering

Als je besluit om het zomerkamp te annuleren, houd er dan rekening mee dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht. De hoogte van de annuleringskosten hangt af van hoe lang voor het kamp je annuleert.

Als je annuleert vóór de 6 weken voorafgaand aan het kamp, wordt er € 15 in rekening gebracht. Als je annuleert tussen 6 en 3 weken voorafgaand aan het kamp, wordt er € 50 in rekening gebracht. En als je annuleert in de laatste 3 weken voor het kamp, wordt het volledige kampgeld van €190,- in rekening gebracht.

Annuleren kan alleen door te mailen naar inschrijvingen@gjczomerkampen.nl!

We hopen natuurlijk dat jij of je kind(eren) mee kunnen doen aan het zomerkamp en dat annulering niet nodig zal zijn. Maar mocht het toch gebeuren, dan hopen we dat deze informatie duidelijk voor je is.