Wil jij mee met GJC Zomerkampen 2021?

De inschrijvingen voor GJC 2021 zijn geopend!!

Wees er snel bij, want je kunt je weer inschrijven voor één van onze TE GEKKE kampen! Als wij een volledig ingevuld inschrijfformulier van jou hebben ontvangen, sturen wij je binnen 2 weken een bevestiging en de factuur per e-mail. Alleen indien je deze bevestiging hebt ontvangen, sta je ingeschreven. Mocht je deze niet ontvangen hebben, bel dan even met de persoon van inschrijvingen. Het kampgeld moet overgemaakt worden op de rekening van GJC (zie onderaan deze pagina) en kan niet contant worden betaald. Verderop op dit inschrijfformulier vind je alle informatie die je verder moet weten!

* Gezien alle onzekerheid rondom het Coronavirus in Nederland, gelden ook komend jaar de volgende annuleringsvoorwaarden

Indien wij vanuit GJC Zomerkampen 2020 de kampweek moeten annuleren vanwege de overheidsmaatregelen als gevolg van het Coronavirus (COVID-19), krijgt u het volledige inschrijfgeld €140 terug
 
LET OP: Indien u er zelf voor kiest uw kind uit te schrijven, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Namelijk: bij annulering tot 6 weken voor de start van kamp wordt er €15 in rekening gebracht. Bij annulering van 6 tot 3 weken voor de start van kamp wordt €50 in rekening gebracht. Bij annulering in de laatste 3 weken voor kamp zal het volledige kampgeld van €140 in rekening worden gebracht. 

 

 

Wie gaat wanneer?

A-kamp (9 – 12 jaar, basisschool)
Vertrek: zaterdag 10 juli 2021. Terugkomst: zaterdag 17 juli 2021.

B-kamp  (13 – 15 jaar, middelbare school)
Vertrek: zaterdag 17 juli 2021. Terugkomst: zaterdag 24 juli 2021.

 

Indien u vragen heeft over het inschrijven voor GJC, kunt u mailen naar: inschrijvingen@gjczomerkampen.nl.

Inschrijven

Wij versturen de inschrijfbevestiging en factuur naar het hierboven ingevulde e-mailadres. Vanaf het kamp sturen wij iedere dag een kampkrant.

Zit je dit schooljaar in groep 6/7/8 (9 – 12 jaar)? Vul dan in dat je met het A-kamp meegaat, zij vertrekken dit jaar als eerste naar het kamp. Zit je dit schooljaar op de middelbare school (13 – 15 jaar)? Dan vul je in dat je met het B-kamp meegaat, zij vertrekken dit jaar als tweede kamp.

Kampgeld

GJC kost dit jaar € 140. Het kampgeld van € 140 kun je overmaken naar iBAN: NL36 ABNA 050.90.26.230 ter attentie van GJC Zomerkampen te Zaandam, onder vermelding van 
jouw voor- en achternaam en het kamp waar je meegaat.

Annulering

Bij annulering wordt € 15 in rekening gebracht. Bij annulering van 6 tot 3 weken voor het kamp wordt € 50 in rekening gebracht. Bij annulering in de laatste 3 weken voor het kamp zal het volledige kampgeld van € 140 in rekening worden gebracht.

Annulering kan alleen bij Dennie van den Noort via inschrijvingen@gjczomerkampen.nl

Opmerking

Het is niet gewenst kinderen eerder van het kamp af te halen. Mocht er tijdens het kampweek spoed zijn, dan kan er contact opgenomen worden met de desbetreffende hoofdleider van het kamp (dit wordt gecommuniceerd voor het op kamp gaan!)

Privacy Statement